Transport termopane Sector 5 Bucuresti

Efectuam transport de tamplarie PVC si geam termopan oriunde in Sectorul 5 cu autoutilitare speciale. Ne deplasam la locul de incarcare (producator sau magazin), incarcam geamurile si le transportam la dvs. acasa in cele mai sigure conditii, la cel mai mic pret.

Ajungem in maxim 60 de minute de la apelul dvs.
transport tamplarie pvc

De ce sa ne alegi pe noi

Call Centerul este non-stop asa ca puteti solicita acest tip de transport la orice ora, inclusiv in weekend.

  • Transportul se face in conditii sigure: suportul este prevazut cu captuseala din cauciuc si distantiere de siguranta.
  • Spatiul de incarcare generos; intr-un singur transport putem incarca tamplarie PVC pentru un apartament.
  • Pe parcursul transportului, marfa este asigurata prin intermediul unei polite de asigurare in valoare de pana la 50.000 de Euro.

Alte servicii de transport

Servicii transport marfa si mobila

Oferim servicii de transport de la A la Z: transport de marfuri si mobila, servicii conexe precum montaj si asamblare de mobila, debarasare mobila veche, inclusiv tocarie din lemn sau moloz din renovari.

Va punem la dispozitie dube de 3,5 Tone exclusiv doar pt dvs., cu care putem transporta mobilier complet pentru un apartament sau bunuri personale / obiecte pana la 2 Tone/transport.

  • Disponibilitate 24 / 7 ceea ce inseamna ca putem trimite o masina catre dvs. in maxim 60 minute de la primirea apelului telefonic;
  • Preturi corecte stabilite telefonic cu operatorii call-center. Oferim garantia ca pretul ramane neschimbat la fata locului, in sensul ca nu va creste nejustificat.
0753 400 500 Start CHAT